Aija Kristiina Söyrinki


Olen määrätietoinen, tavoitteellinen 23 -vuotias hiihtäjä ja nautin kilpailemisesta. Urani paras saavutus on neljäs sija 23 -vuotiaiden SM-kisoissa Äänekoskella 2017 ja viestipronssi 20 -vuotiaiden SM-kisoista. Kauden 2019-20 tavoitteenani on selkeä tasonnosto ja ehjä kausi. Valmentajani on Mikko Virtanen ja myös talvella 2019-2020 hiihdän Vuokatti Ski Team Kainuussa.

  • s. 29.10.1996 Keminmaa
  • Kotipaikka Ii
  • Pituus 171 cm
  • Paino 59 kg
  • Sukset: Madshus
  • Monot: Madshus
  • Voiteet: Optiwax
  • Treenivaatteet: Noname


Aija


Luonteeltani olen tunnollinen ja kilpailuhenkinen. Nautin kaikesta missä voi voittaa. Perusluonteeltani olen kuitenkin iloinen ja fiilistelen elämän isoja ja pieniä juttuja. Tykkään rennosta ja huumorintäyteisestä meiningistä ja nauran paljon. Lisäksi innostun herkästi uusista jutuista ja -yllätys yllätys- rakastan urheilua!
URHEILUTAUSTA 
Olen hiihtänyt kilpaa yli kymmenen vuotta. Hiihdon lisäksi olen harrastanut lapsena pesäpalloa. Kaikenlaisesta liikunnasta olen aina innostunut ja tykännyt.

HARRASTUKSET 
Hiihdon lisäksi tykkään laittaa ruokaa, leipoa, kuunnella musiikkia, tanssia ja viettää aikaa läheisten sekä koirani kanssa.  

Aijasta sanottua

"Aija on pirtsakka, motivoitunut ja myös perfektionisti ." 
Mikko Virtanen, valmentaja

"Aija on lahjakas ja taitava  hiihtäjä, ja on hienoa seurata mihin kaikkeen vielä Aijan tekeminen johtaa. Pohdiskeleva ja analyyttinen Aija valmistautuu myös lääkäriopintoihin. Mielestäni empaattinen ja huumorintajuinen Aija on ihanan piristävää seuraa ja siksipä yhteiset lenkit ovatkin tähtihetkiä tällaiselle toimistotyötä tekevälle kuntoilijalle."
Päivi Lohikoski, Directora Oy

"Aija on parasta seuraa pitkillä lenkeillä! Vatsalihakset tulee treenissä kipeiksi pelkästä nauramisesta. Aija on helposti lähestyttävä ja todellakin tutustumisen arvoinen tyyppi, jonka kanssa arkisetkin asiat voi johtaa villiin naurukohtaukseen. Vaikka Aija on hauska tyyppi, niin silti hän menee määrätietoisesti kohti omia tavoitteitaan elämän eri osa-alueilla. Mielestäni kaikki tarvis elämäänsä oman Aijan!"
Inka Koljonen, ystävä


"Kun päätän tehdä jotain, en anna minkään estää minua." Woo®
Copyright (C)2019 Aija Söyrinki All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 55333