YhteistyökumppanitKalaliike H. Kuha on pääyhteistyökumppanini, joka on harjoittanut kalan vähittäismyyntiä, kalanjalostusta ja kalanjakelua jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Jalostamo ja eineskeittiö valmistaa joka päivä mitä herkullisempia kalatuotteita ja leivonnaisia arkeen ja juhlaan.

IIN MAJAKKA

Nelostien varrella, Iin jokisuun tuntumassa sijaitsee idyllinen täydenpalvelun kalakauppa, Iin Majakka. Majakassa on tarjolla tuoretta kalaa ympäri vuoden. Sesongista riippuen kalasaaliiksi voi päätyä mm. tuoretta merisiikaa, paikallisten suosimaa merimaivaa tai jopa alkusyksyn suurta herkkua- nahkiaisia. Jos meren Ahti ei ole ollut anteliaalla päällä, on tuoretta kasvatettua kalaa kuitenkin aina tarjolla.


Directora tarjoaa e-Learning -ratkaisuja sekä johtamis- ja viestintävalmennusta, mentorointipalvelua sekä koulutuksia lähes 20 vuoden kokemuksella. Directoran Päivi Lohikoski on tietojohtamisen ja viestinnän asiantuntija, jolla on monipuolinen kokemus eri toimialoilta sekä tuotantotalouden tohtorin tutkinto. Päivi toimii myös Palloliitossa Elinvoimaiset seurat kehitysryhmässä ja XC Party Masters yhteisömanagerina.


Marja-, hedelmä- ja kaurasmoothiet maistuvat minulle jälkiruokana ja terveellisenä välipalana. Nämä smoothiet ovat vegaanisia, lisäaineettomia ja sokerittomia ja todella herkullisia!

Hulluna Hiihtoon kauppias Mikael Väliheikki on todellinen suksien valinnan ja suksihuollon mestari, jonka työn jälkeen ja apuun voin aina luottaa. Hiihdän vain Mikaelin valitsemilla Madshusin suksilla ja monoilla.

On - Swiss performance running shoes
#onrunning 
#runonclouds

"Treenaan, tanssin ja chillaan Oneissa." 
- Aija

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.

Haluatko sinäkin mukaan energiseen joukkoomme?


Oletko kiinnostunut terveydestä, terveysteknologioista, laadukkaasta ravinnosta, hyvinvoinnista, kauneudesta, itsensä ylittämisestä ja kestävyysharjoittelusta? - Sekä tietenkin urheilusta?

Urheilumaailma on hyvä foorumi tuoda tuotteita ja palveluja esiin, ja kertoa terveelliseen elämäntapaan liittyvää tarinaa.

Ota yhteyttä ja keksitään uusia tapoja miten voisimme kulkea yhdessä samaa matkaa, ja kertoa yhteistä tarinaa.

t. Aija 
XC Party on ammattivalmentajien, urheilijoiden ja asiantuntijoiden yhteisö, joka järjestää yrityksille ja yhteisöille virkistyspäiviä, sporttileirejä ja verkkovalmennuksia, joissa olen mukana sopimuksen mukaan. Tutustu tarkemmin XC Partyn toimintaan oheisesta linkistä.
XC Party


 Woo®
Copyright (C)2019 Aija Söyrinki All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 55337